26-11-2015

Zaterdag 19 december vindt het Oliebollentoernooi 2.0 weer plaats!

oliebollenOnder het mom van ‘mooie tradities dienen voortgezet te worden’ zal dit jaar het derde Oliebollentoernooi plaatsvinden in sporthal Zwaag. Vorig jaar was het toernooi en de aansluitende feestavond zeer geslaagd en erg gezellig, daarom kijken wij alweer uit naar de volgende editie. Zaterdag 19 december zal er op recreatief niveau een onderling voetbaltoernooi worden georganiseerd. Heb je zin om met je team, familie, vrienden, collega’s of buurtjes mee te doen? Meld je dan snel aan!

Wij hebben plaats voor 8 teams van 7 of 8 spelers (inclusief keeper) en gaan onderling ‘lekker ballen’ (KNVB regels) waarbij de toernooileiding zorgt dat alles goed is geregeld en soepeltjes verloopt. Natuurlijk zal de oliebol van het toernooi onder notarieel toezicht worden gekozen en ook aan de toernooiwinnaar zal worden gedacht. Vorig jaar waren de inschrijvingen snel rond, dus wees er snel bij. Opgeven kan via een Facebook pm, via info@sportcafezwaag.nl of 0229-263063.

Wij gaan er een mooie dag van maken en zullen er ook alles aan doen om het jullie aan niets te laten ontbreken. Het toernooi zal om 14:00 starten en is uiterlijk om 18:00 afgelopen. Aansluitend is er een korte prijsuitreiking en daarna zal de feestavond starten. Van 18:00 tot 22:00 is er een open bar en tevens zullen wij een Sportcafé Zwaag buffet bereiden voor iedereen die een vorkje mee wil prikken.

* Prijs per persoon is € 30,00, inclusief;
- Deelname toernooi
- Drie consumptiebonnen om tijdens het toernooi te gebruiken (voor een hapje of een drankje)
- Oliebollen met poedersuiker
- Drankarrangement, van 18:00 – 22:00 open bar met onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken
- Om ongeveer 19:00 lopend buffet á la Sportcafé Zwaag, all you can eat

*Voor gasten en/of niet-voetballers is prijs € 25,00 per persoon, inclusief;
- Oliebollen met poedersuiker
- Drankarrangement, van 18:00 - 22:00 open bar met onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken
- Om ongeveer 19:00 lopend buffet á la Sportcafé Zwaag, all you can eat

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram