07-05-2015

Vrijdagavond; voetbalavond! Halve finale met na afloop live muziek!

SONY DSCZVV Zwaag is nog volop in de race voor promotie naar de Topklasse. Na in de reguliere competitie net naast het kampioenschap te hebben gegrepen kan promotie nu via de nacompetitie worden behaald! Vorig jaar werd in de finale van de nacompetitie in Sporthallen Zuid op een haar naar promotie gemist door een verliespartij tegen Genclick United. Wel staan de bussen vol met supporters en de sfeer tijdens de wedstrijd de Zwaagse aanhang nog op het netvlies gebrand.

Dit jaar nieuwe kansen voor de equipe van playing-coach Joep Groen en assistent Armando Blokker. Vorige week werd een ware thriller in Zwaags voordeel afgesloten in Amterdam. Tegen Plein ’83 uit Amsterdam werd er 3-4 gewonnen (na een week eerder 2-3 thuis te hebben verloren). Penalty’s moesten de doorslag geven en Zwaag staat nu in de halve finale van de nacompetitie!!

Tegenstander is een ploeg uit de Topklasse, HZV Het Vennewater uit Heiloo. Een tegenstander van formaat dus al jullie steun is enorm welkom! Wij hopen op volle tribunes in onze Zwaagse Arena! Er worden diverse wedstrijden voor de Meicompetitie deze avond gespeeld in het voorprogramma. Na afloop hopen wij er gezamenlijk met jullie een beregezellige avond van te maken in het Sportcafé. Zanger Martin Hunneman zal de Derde Helft muzikaal ondersteunen. Reden genoeg om as vrijdag om 20:30 aanwezig te zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram