30-01-2018

TOP weekafsluiter op zondag 4 februari!

Aanstaande zondag staat er een wel hele speciale weekafsluiter op het programma! Na de diverse handbalwedstrijden in de hal komt Het Masker vanaf 15:00 gezellig de week afsluiten! In vol ornaat komt dit beregezellige gezelschap borrelen en eten. Gegarandeerd gezelligheid tot de late uurtjes. Het samenzijn is niet besloten dus uiteraard zijn wij zoals gewoonlijk geopend.
Verder kan WF 1 deze zondag goede zaken doen tegen directe concurrent Grasshoppers. Bij winst kan de derde helft gezellig worden voortgezet vanuit de WF kantelletine in het Sportcafé!! Ajax - NAC wordt om 16:45 ook uitgezonden op de schermen.
De special van de dag zijn Oosterse noodles met biefstukreepjes (€9,00). Buiten de vaste kaart om serveren wij verder een vegetarische pasta salade (€8,00). Neem gerust de kids mee, er zijn meerdere kinderen aanwezig en er zal een springkussen in de hal staan! Kortom, genoeg reden om weer gezellig het weekend af te komen sluiten en al een klein beetje warm te draaien voor de carnavalsperikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram