13-11-2013

Top 2000 quizavond!

top 2000

Al sinds 1999 staat de laatste week van het jaar in het teken van de Radio 2 Top 2000. Vele miljoenen luisteraars zitten in die week dagelijks aan de radio gekluisterd om maar niets te hoeven missen van Nederlands grootste radio-evenement. Bekende en minder bekende liedjes passeren de revue. Van wie is dit nummer ook alweer of uit welk jaar komt deze plaat? Wat is de naam van de zanger of zangeres van deze band? Vragen die regelmatig door je hoofd heen zweven.

Deze vragen en vele anderen komen voorbij in de Top 2000 Quiz, die dit jaar voor het eerst in sportcafé Zwaag zal plaatsvinden. Met behulp van audio en veel videofragmenten zullen deze vragen op je worden afgevuurd om je kennis over de Top 2000 te testen. In teams ga je de vragen beantwoorden met behulp van draadloze stemkastjes. Welk team gaat deze avond met de titel 'Top 2000 kenner' naar huis?? Dus stel een team samen van maximaal 4 personen en bedenk er een leuke naam voor. Deze naam geef je bij binnenkomst op en dan krijg je voor jouw team een stemkastje waarmee je de vragen kunt beantwoorden.

Tickets kosten € 5,00 per persoon en is inclusief een welkomstdrankje en hapjes. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 11 november in Sportcafé Zwaag en bij Bas Manshanden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram