28-10-2016

Ticketverkoop Top 2000 van start!

top-2000Door de enorme belangstelling en het succes van vorig jaar worden er dit jaar twee edities op twee verschillende dagen en locaties georganiseerd.

Zaterdag 10 december in Sportcafé Zwaag
Vrijdag 23 december in De Harmonie

De dagen worden korter en de nachten langer. De temperatuur daalt en de koorts stijgt; de Top 2000 koorts wel te verstaan.

De Top 2000, de lijst der lijsten, begonnen in 1999 als een eenmalig evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen dat het hele land in zijn greep houdt. In de schaduw van dit evenement, houden wij op zaterdag 10 december (Sportcafé Zwaag) en vrijdag 23 december (De Harmonie) voor de 4e keer op rij , een Top 2000 Quiz. Door de enorme populariteit en het succes van voorgaande jaren, dit jaar voor het eerst twee edities. Het betreft dezelfde quiz dus deelname kan maar op één van beide edities. De Top 2000 Quiz is voor alle leeftijden, jong en oud, kenner en leek en iedereen die een gezellige avond wilt hebben vol met ‘o ja’ momenten. Vragen over bands, titels, jaartallen en links begeleid door muziekfragmenten en video’s. Al deze vragen beantwoordt je met de draadloze buzzer. En des te sneller je antwoordt, des te meer punten krijg je. En het team met de meeste punten op het eind van de Quiz, ontvangt een leuke surprise en mag zich een jaar lang Top 2000 kenner noemen.
Dus heb je zin in een beregezellige muzikale avond, formeer dan met vrienden, collega’s, buurtgenoten, familie of bekenden een team en bedenk een ludieke naam.

Toegangskaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij De Harmonie in Oosterblokker of het Sportcafé in Zwaag. Prijs per kaartje is €7,50 per persoon en is inclusief een welkomstdrankje, lekkere hapjes en een onvergetelijke avond! Kaartverkoop is reeds van start. Voorgaande edities waren allen uitverkocht, dus haal snel de tickets om teleurstelling te voorkomen. Vermeld bij het afhalen van de tickets direct de teamnaam (of namen) - een team mag bestaan uit 4 t/m 6 personen. Beide avonden zullen starten om 20:30, vanaf 19:00 is iedereen al welkom. Alvast veel plezier bij de voorbereiding en tot ziens op zaterdag 10 of vrijdag 23 december in de Harmonie of het Sportcafé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram