24-04-2014

Sportcafé Pubquiz

pubquizNa het succes van de top 2000 quizavond, staat er dit keer een Pubquiz op de activiteitenagenda van het Sportcafé! In welke stad kun je aan het Bondi Beach zonnebaden? Wie is de regisseur van Avatar? Weet jij het antwoord op deze vragen? Daag dan je vrienden uit en test je kennis op het gebied van radio/televisie, algemene kennis, sport, film en muziek tijdens een gezellige pubquiz in Sportcafé Zwaag. Zo'n 70 vragen voorzien van foto, film of geluidsfragmenten worden op je afgevuurd welke je kunt beantwoorden met de draadloze keypads. Een geautomatiseerd systeem zorgt voor de rest. Wordt jij met je team de slimste van Zwaag, dan hebben wij een leuke prijs voor je ;-).

De quiz vindt plaats op woensdagavond 28 mei, de dag voor Hemelvaart dus de dag er op grote kans dat je vrij bent ;-). Kortom, 'train your brain' en kom woensdag 28 mei naar het Sportcafé! Uiteraard maken we er aansluitend gezamenlijk weer een beregezellige avond van!

Aanmelden en meedoen kan ook op de avond zelf. Alleen vol = vol, vooraf aanmelden is dus aan te raden! Als je mee wilt doen meld dan snel je team (minimaal 2 en maximaal 5 personen) aan via info@sportcafezwaag.nl of aan de bar bij het Sportcafé (PM via de Facebookpagina van het Sportcafé kan ook). Deelnemen kost € 5,00 per persoon, dat is inclusief een welkomstdrankje, hapjes en een mooie avond!

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram