08-10-2018

Sportcafé Oliebollentoernooi 2018!

Onder het mom van mooie tradities dienen voortgezet te worden zal dit jaar het zesde ‘Sportcafé Oliebollentoernooi’ plaatsvinden in sporthal Zwaag. Ieder jaar is het toernooi en de aansluitende feestavond bijzonder gezellig, daarom kijken wij alweer uit naar de volgende en zesde editie. Zaterdagavond 29 december zal er in de Zwaagse arena op recreatief niveau een onderling voetbaltoernooi worden georganiseerd. Heb je zin om met je team, familie, vrienden, collega’s of buurtjes mee te doen? Meld je dan snel aan!

Wij hebben plaats voor 8 teams van 7 of 8 spelers (inclusief keeper) en gaan onderling ‘lekker ballen’ (KNVB regels) waarbij de toernooileiding zorgt dat alles goed is geregeld en alles soepeltjes verloopt. Natuurlijk zal de ‘Oliebol van het toernooi’ onder notarieel toezicht worden gekozen en ook aan de toernooiwinnaars, de beste speler en de beste keeper zal weer worden gedacht. Vorig jaar waren de inschrijvingen snel rond, dus wacht niet te lang met aanmelden. Opgeven kan via een Facebook pm, via info@sportcafezwaag.nl of 0229-263063.
Wij gaan er een mooie avond van maken en zullen er ook alles aan doen om het jullie aan niets te laten ontbreken. Het toernooi zal om 18:00 starten en is uiterlijk om 22:00 afgelopen. Aansluitend is er een korte prijsuitreiking en daarna zal de feestavond starten. Van 22:00 tot 02:00 is er een open bar en verzorgen wij diverse ronden heerlijke hapjes. Kortom, alvast even lekker warmdraaien voor O&N!

Deelname aan de feestavond kan uiteraard ook zonder deelname aan het toernooi.
Prijs per persoon is € 25,00, inclusief;
? (Eventueel) deelname toernooi
? Oliebollen met poedersuiker
? Drankarrangement, van 22:00 – 02:00 open bar met onbeperkt bier, wijn en fris
? Diverse ronden met heerlijke hapjes

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram