03-04-2014

Sportcafé Meicompetitie!

Sportcafé Meicompetitie!

‘’Road to the WK’’

De voetbalcompetities op het veld en in de zaal naderen alweer hun ontknoping en het seizoen zit er voor veel voetballers alweer bijna op. Om dit zwarte gat op te vangen zullen we in sporthal Zwaag een zaalvoetbalcompetitie organiseren in de maand mei! De speeldagen betreffen afwisselende avonden (woensdag en vrijdag) in de maand mei.

Een mooie gelegenheid om gezamenlijk sportief en competitief door te sporten en voor de teams die meedoen aan het bedrijventoernooi handig om de looppatronen alvast vorm te geven. Daarnaast zal het WK alweer bijna van start gaan, dus genoeg redenen om lekker mee te ballen voor de aanvang van dit voetbalspektakel! Na afloop van iedere speelronde zal het café uiteraard geopend zijn voor een hapje, een drankje en een gezellige nazit. De finaledag (laatste vrijdagavond) wordt afgesloten met een grootse feestavond waar later meer bekend over zal worden gemaakt.

Zorg voor een selectie van minimaal 10 personen, door het grote aantal speeldagen kan het voorkomen dat diverse deelnemers op diverse speeldata niet kunnen. De kosten per team bedragen (voor het bekostigen van de zaalhuur)
€ 100,00. Dit komt neer op ongeveer € 10,00 per persoon voor een paar mooie avonden zaalvoetbal!

Aanmelden kan via info@sportcafezwaag.nl, 0229-263063 of een PM naar Elle Mol. Uiterlijk 20 april moeten alle aanmeldingen bekend zijn. Vol = vol! Als de aanmeldingen binnen zijn zal het speelschema bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram