31-10-2013

Special voor zondag en programma aankomend weekend!

 

kfc

Aankomend weekend zal het een druk en gezellig weekend worden! Vrijdagavond staat er een BZV futsalavond in de hal op het programma en een gezellige nazit in het café.

Zaterdag zullen de heren handballers van WF, ook wel bekend onder ''De Parels'', nog één keer aantreden in de hal. In een onderlinge afscheidswedstrijd sluiten de heren een geslaagde en sportief succesvolle periode af. Iedereen is welkom tijdens de wedstrijd om de heren voor de laatste keer in actie te zien. Na afloop zal het nog lang gezellig zijn in het Sportcafé en is iedereen welkom voor borrel.

Aanstaande zondag een druk handbalprogramma in de hal met o.a. thuiswedstrijden van WF dames 1 en 2. Voor de plateservice staat er een Zwaag Fried Chicken menu op het programma. De Special is een crispy sportcafé burger en Albert's hot wings. De soep van de dag is een huisgemaakte uiensoep! Hopelijk zien we jullie weer verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram