07-04-2016

Quiztime; Sportcafé Pubquiz!

PubquizWoensdagavond 4 mei staat de jaarlijkse Pubquiz weer op de activiteitenagenda van het Sportcafé (dit jaar is er gekozen voor de woensdagavond omdat veel mensen de volgende dag vrij zullen zijn met Bevrijdingsdag en Hemelvaart).

In welke stad kun je aan het Bondi Beach zonnebaden? Wie is de regisseur van Avatar? Weet jij het antwoord op deze vragen? Daag dan je vrienden uit en test je kennis op het gebied van radio/televisie, algemene kennis, sport, film en muziek tijdens deze gezellige pubquiz in Sportcafé Zwaag. Zo’n 70 vragen voorzien van foto, film of geluidsfragmenten worden op je afgevuurd welke je kunt beantwoorden met de draadloze keypads. Een geautomatiseerd systeem zorgt voor de rest. Word jij met jeteam de slimste van Zwaag, dan hebben wij een leuke prijs voor je ;-).

Kortom, ‘train your brain’ en kom woensdagavond 4 mei naar het Sportcafé! Uiteraard maken we er aansluitend gezamenlijk weer een beregezellige avond van! De quiz start om 21:00. Het café is omstreeks 20:30 geopend - in verband met de Dodenherdenking.

Aanmelden en meedoen kan ook op de avond zelf. Alleen vol = vol, vooraf aanmelden is dus aan te raden! Als je mee wilt doen meld dan snel je team (minimaal 2 en maximaal 5 personen) aan via info@sportcafezwaag.nl of aan de bar bij het Sportcafé (PM via de Facebookpagina van het Sportcafé kan ook). Deelnemen kost € 5,00 per persoon, dat is inclusief hapjes en een mooie avond!

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram