06-03-2014

Programma en menu aankomend weekend

Mooie woorden van ZVV Zwaag routinier Joep Groen in het NHD (zie onderstaande foto). Vrijdag 7 maart staat de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor ZVV Zwaag op het programma. We hopen weer massaal op jullie steun tijdens de wedstrijd, onder leiding van gastspeaker Chris Wobben. Na afloop staat er een gezellige feestavond in het Sportcafé op het programma onder muzikale begeleiding van Michael Nobbe! Let op; de wedstrijd begint morgen om 19:15 ipv 21:00!!

Zaterdag en zondag zijn wij geopend voor diverse handbalwedstrijden in de hal. Zondag zenden we ook de wedstrijd Ajax - SC Cambuur uit op groot scherm om 16:30. Zondagmiddag is onze keuken uiteraard weer geopend. Zondag serveren we een schnitzel in zigeunersaus, gereserveerd met friet en salade voor € 8,00. Als dessert serveren we huisgemaakte warme apple crumble voor € 4,00! Hopelijk zien we jullie dit weekend weer verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram