29-11-2013

Menu en programma dit weekend!

Logo Sportcafé Zwaag

Vrijdag 29 november een druk zaalvoetbalprogramma in de hal. Een sportieve en gezellige ZVV Zwaag zaalvoetbalavond staat er op het programma. Om 19:15 zal de C2 van Zwaag aftrappen tegen Graftdijk C1. Vervolgens zal de C1 aantreden tegen HZV Het Vennewater C1.

Om 20:45 zal het vlaggenschip aftrappen tegen laagvlieger Vrone. Na de bekerwinst van afgelopen woensdag weet het team van Armando Blokker en Bram Grootveld, na duur puntverlies in de competitie, weer wat winnen is. De concurrentie laat ook punten liggen dus bij winst doen de geelblauwen weer helemaal mee. Jullie steun is vanavond dus hard nodig! Ten slot treed Zwaag 2, de ploeg van Jan de Reus, aan tegen concurrent FC Marlene. Het tweede team doet het uitstekend in de competitie en doet goede zaken bij winst. Aansluitend weer een gezellige borrel en nazit in het Sportcafé!

Zaterdag zijn wij de gehele dag gesloten, maar zondag zijn wij weer geopend. Zondag is de special zacht stoofvlees, geserveerd met aardappeltjes uit de oven en verse groene salade. Als voorgerecht serveren we een salade met geitenkaas! Hopelijk zien we jullie dit weekend weer verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram