02-05-2019

Jaarlijkse Sportcafé Pubquiz!

Woensdagavond 29 mei staat de jaarlijkse Pubquiz weer op de activiteitenagenda van het Sportcafé. Traditiegetrouw de woensdagavond voor Hemelvaart omdat veel mensen de volgende dag vrij zullen zijn op Hemelvaartsdag.
Wie stoot de winnaar van 2018, “De Burgers”, dit jaar van hun troon?
Daag je vrienden uit en test je kennis op het gebied van radio/televisie, algemene kennis, sport, film en muziek tijdens deze gezellige Pubquiz in Sportcafé Zwaag. Zo’n 70 vragen voorzien van foto, film of geluidsfragmenten worden op je afgevuurd welke je kunt beantwoorden met de draadloze keypads. Een geautomatiseerd systeem zorgt voor de rest. Word jij met je team de slimste van Zwaag, dan hebben wij een leuke prijs voor je.
Kortom, ‘train your brain’ en kom woensdagavond 29 mei naar het Sportcafé! Uiteraard maken we er aansluitend gezamenlijk weer een beregezellige avond van. De quiz start om 20:30. Het café is omstreeks 19:30 geopend. Als je mee wilt doen meld dan snel je team (minimaal 3 en maximaal 6 personen) aan via info@sportcafezwaag.nl of aan de bar bij het Sportcafé (PM via de Facebookpagina van het Sportcafé kan ook). Deelname kost € 5,00 per persoon. Hopelijk tot dan!

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram