06-09-2013

Het Sportcafé is weer geopend!

 

Logo Sportcafé ZwaagEr staat een druk maar gezellig weekend op het programma deze week!

Vanavond vrijdag 6 september speelt ZVV Zwaag 1 de eerste wedstrijd in de hoofdklasse. In de hal wordt er om 21:00 aangetreden tegen Hovocubo 2. De eerste wedstrijd dus direct een onvervalste derby. Hopelijk kunnen de mannen weer rekenen op jullie support in de Zwaagse Arena en het debuut in de hoofdklasse. Aansluitend zal het tweede elftal hun eerste wedstrijd spelen tegen Apollo'68 1. Daarnaast zal er op de schermen in het Sportcafé de wedstrijd Estland - Nederland worden uitgezonden, aftrap om 20:30. Aansluitend zijn wij geopend voor een gezellige nazit en borrel!
Zaterdag 7 september is het Sportcafé gesloten in verband met een besloten feest. Zeven Blokkerse dames vieren gezamenlijk hun 35ste verjaardag!

Zondag 8 september verzorgen wij de catering op de open dag van De Blauwe Schuit in Hoorn en zal voor de eerste keer dit seizoen het eetcafé op zondag weer geopend zijn. Zondag is de special een malse kogelbiefstuk in de jus met gebakken champignon en ui, geserveerd met friet en sla. Soep van de dag zal zondag een huisgemaakte tomatensoep zijn. Als dessert staat Viennetta ijs met slagroom op het menu. We zijn daarnaast bezig met een aantal smakelijke uitbreidingen op de kaart en voor de terugkerende thema avonden, dus houdt de ontwikkelingen in de gaten!
Hopelijk zien we jullie vandaag of dit weekend weer verschijnen voor een hapje en een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram