31-03-2016

Derde editie Meicompetitie!

Derde editie Sportcafé Meicompetitie!

De voetbalcompetities op het veld en in de zaal naderen alweer hun ontknoping en het seizoen zit er voor veel voetballers alweer bijna op. Om dit zwarte gat op te vangen zullen we in sporthal Zwaag een zaalvoetbalcompetitie organiseren in de maand mei (op de woensdagavond en vrijdagavond)! Daarnaast is de meicompetitie een mooie gelegenheid om lekker ‘warm te draaien’ voor het aanstaande grote Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi. Vorig jaar was de belangstelling enorm en de reacties zeer positief! De speeldagen betreffen afwisselende avonden in de maand mei met aansluitend een knallende finaledag.

Zorg voor een selectie van minimaal 10 personen, door het grote aantal speeldagen kan het voorkomen dat diverse deelnemers op diverse speeldata niet kunnen. De kosten per team bedragen (voor het bekostigen van de zaalhuur en scheidsrechters) €100,00. Dit komt neer op ongeveer €10,00 per persoon.

Aanmelden kan via info@sportcafezwaag.nl of 0229-263063. Uiterlijk 15 april moeten alle aanmeldingen bekend zijn. Vol = vol! Als de aanmeldingen binnen zijn zal het speelschema bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram