28-01-2015

De daghap van aanstaande zondag 1 februari

IMG_6906Aanstaande zondag is de daghap een cordon bleu, geserveerd met gebakken aardappeltjes en een salade voor € 8,00! De keuken is zoals gewoonlijk weer omstreeks 17:00 gereed om de plates uit te serveren. Verder zijn wij de gehele dag geopend voor diverse mooie handbalwedstrijden in de hal. WF dames 1, 2 en 3 spelen een thuiswedstrijd! Daarnaast staan de schermen van het café afgestemd op diverse mooie voetbalwedstrijden met o.a. om 14:30 Vitesse - Ajax op groot scherm. Reden genoeg om even langs te komen! Hopelijk zien we jullie zondag weer verschijnen om het weekend gezellig en smakelijk af te sluiten ;-).