04-04-2014

De Dag van Zwaag!

Het evenement voor ondernemend en verenigd Zwaag!

Op zondag 18 mei 2014 gaat de eerste editie van de Dag van Zwaag plaatsvinden in de Sporthal Zwaag. Een groots opgezet, jaarlijks terugkerend evenement in de sfeer van een jaarmarkt, georganiseerd door de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met Sportcafé Zwaag. Al vele ondernemers en verenigingen zijn enthousiast en hebben een plek gehuurd, er zijn dan ook nog maar enkele stands beschikbaar!

In de zaal zullen marktkramen geplaatst worden, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen, waar ondernemers en verenigingen zich kunnen presenteren. Op het podium zullen diverse activiteiten zijn, bijvoorbeeld een modeshow voor kinderen en diverse optredens. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag. Buiten zullen diverse demonstraties plaatsvinden.

Het Sportcafé zal voor deze dag omgetoverd worden tot een kinderparadijs. De kinderen kunnen zich vermaken op een luchtkussen, zich laten schminken, spelletjes, etc. In de zaal kunt u een hapje en een drankje nuttigen. Mede door een sfeervolle aankleding en muzikale begeleiding van een DJ hopen wij van de Dag van Zwaag een doorslaand succes te maken.

De dag zal om 11.00 uur van start gaan en eindigen rond 17.00 uur, daarna volgt er een After Party in het Sportcafé. Bezoekers kunnen die dag gratis naar binnen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram