18-09-2013

Activiteiten deze week

Woensdagavond zenden wij de wedstrijd FC Barcelona - Ajax uit op groot scherm in het Sportcafé, aftrap om 20:45. Vanaf nu ook iedere woensdag een speciale bieravond in het Sportcafé. Dat is iedere woensdag het biertje van de week voor een speciale prijs. Woensdag is dat een flesje Hertog Jan voor € 1,50! Wij zorgen voor de hapjes.

Aanstaande vrijdag 18 september speelt koploper ZVV Zwaag thuis tegen ZVV Volendam. De manschappen van Armando Blokker en Bram Grootveld bezitten na twee speelronden de koppositie. De vorige thuiswedstrijd werd druk bezocht en ook vrijdag hoopt de Zwaagse equipe weer op jullie support! Om 22:00 zal het tweede elftal aantreden tegen Winkel. Aansluitend weer een gezellig nazit in het café!

Zaterdag is het café gesloten en zondag zullen wij weer geopend zijn voor de plate service. Aanstaande zondag is de special shoarma met friet en sla. Als soep van de dag zal er een huisgemaakte champignonsoep op het menu staan. Om 16:30 zullen wij de wedstrijd PSV - Ajax uitzenden op groot scherm. Hopelijk zien we jullie weer verschijnen dit weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram