21-05-2013

Aanstaande vrijdag 24 mei Ladies Night!

Na al het kermisgeweld van de afgelopen dagen is het alweer tijd om vooruit te kijken naar het volgende evenement! Aanstaande vrijdag zal namelijk het dertigste (!) Swaeghse bedrijventoernooi van start gaan. Het toernooi bestaat deze editie uit vijf dagen met op vrijdag 31 mei een speciale reünieavond. Op vrijdag 24 mei trappen de dames af op Ladies Night. Zaterdag 25 mei is de avond van de Carnavalsschutters, zaterdag 1 juni staan de Schaduwschutters aan de start en tot slot zullen de Superschutters op zondag 2 juni laten zien wat zij in huis hebben.

Aanstaande vrijdag zullen de dames de spits afbijten met de befaamde Ladiesnight. Acht damesteams zullen gaan strijden om de titel. Omstreeks 18:00 zal de avond starten. Achteraf is er natuurlijk weer een gezellige nazit in het Sportcafé met alle dames en de muzikale soundjes van DJ Denniz. Daarnaast zijn er ook dit jaar fantastische prijzen beschikbaar gesteld voor het rad van avontuur en zijn er daarnaast weer een aantal ludieke prijzen te winnen, dus dames.. 😉 Uiteraard zijn de mannen ook weer van harte welkom. Hopelijk kunnen we er gezamenlijk net als vorig jaar weer een mooie avond van maken en zien we jullie vrijdagavond weer verschijnen in het Sportcafé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram