17-05-2013

Dertigste Swaeghse Bedrijventoernooi

Het Swaeghse Bedrijventoernooi van ZVV Zwaag komt er weer aan! En niet zomaar een, want het is dit jaar de de 30e editie. Het toernooi bestaat deze editie uit vijf dagen met op vrijdag 31 mei de reünieavond. Op vrijdag 24 mei trappen de dames af op Ladies Night. Zaterdag 25 mei is de avond van de Carnavalsschutters, zaterdag 1 juni staan de Schaduwschutters aan de start en tot slot zullen de Superschutters op zondag 2 juni laten zien wat zij in huis hebben. Het zullen een paar sportieve dagen worden met volle deelnemersvelden en een enthousiaste organisatie. In totaal zullen er ongeveer vijftig teams deelnemen!

Achteraf is er natuurlijk weer een gezellige nazit in het Sportcafé en er wordt uiteraard gezorgd voor een gezellig stukje muziek in het Sportcafé. Ook dit jaar zijn er weer leuke en ludieke prijzen te winnen met het rad van avontuur. We hopen jullie allemaal te zien tijdens deze 30e editie van het Swaeghse Bedrijventoernooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Catering

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram